5 tipů

Mezi nejvýznamnější materiály tohoto podzimu patří pleteniny. Zatímco dříve byly synonymem pro svetry, dnes pod touto kategorií můžeme najít i šaty, kalhoty, vesty, topy a jiné. Ať už jsou vyrobeny z luxusního kašmíru nebo dostupnějšího úpletu. Do pletenin se zkrátka můžeme zahalit od hlavy až k patě. Jedním z kousků, který vám to umožní, je pohodlný dlouhý kardigan, který vás zahřeje, než přijde čas kabátů.

Dokonce i módní tvůrci, kteří v předchozích sezónách stavěli na okázalých materiálech, jako je kůže (Bottega Veneta), popřípadě samet nebo krajka (Dolce & Gabbana), letos ve velkém vsadili na umírněné pleteniny. Pohodlí především, ať jste doma nebo venku.

Tip 1 - Kardigan: Skvěle se kombinuje ke sportovnímu ale i elegantnímu oblečení. Skvělý na celý rok. Od jara do zimy.

1tip

Tip 2 - Pletený coatigan: Pletený kabátek často na zapnutí (patentem, háček, pásek) ale někdy i bez jako kardigan.

2tip

Tip 3 - Šaty: Pravidlem letošních pletenin je i jejich vrstvení. Úpletové šaty a na ně krátký, dlouhý svetr nebo pončo.

3tip

Tip 4 - Svetr na knoflík: Vezměte si rolák nebo svetr a navrch další úpletový svetr třeba na knoflík. Outfit vás nejenom zahřeje, ale i rozsvítí.

4tip

Tip 5 - flauš. bez podšívky: hitem jsou i flaušové kabáty bez podšívky. Vrstvené oblečení je hitem. Pod flauš. Kabát si snadno můžeme vzít úpletové šaty, rolák, svetřík a doplnit šálkou. Vznikne nám svěží outfit s využitím mnoho kombinací.

5tip